sobota 21. ledna 2017

Gastro víkend vol. I - NEXT DOOR by Imperial

Zprávy hlásí ať nevycházíme kvůli smogu ven, tak víkend ve znamení indoor obžérství byla ideální volba.

Sobota začala snídaní s kamarádkou Bárou v relativně novém podniku NEXT DOOR by Imperial - české bistro Zdeňka Polreicha ve Zlatnický přímo naproti Imperialu... asi aby to Zdenda neměl daleko.


NEXT DOOR funguje jako hotel, takže snídaně jsou jak pro veřejnost, tak pro hotelové hosty. Kromě zívajících turistů s mapou tam člověk najde i další zbloudilé duše z ulice jako jsme byly my. Kabátu či bundy a dalších svršků se obsluha ujme hned u vchodu, takže u bufetu není na první pohled poznat, že jste právě dorazili z venku. Což mimochodem při dnešních ranních -12 stupních a všech vrstvách na sobě, které se mi podařilo na sebe ráno navlíknout, celkem praktická záležitost.



První co mě nadchlo i přes kručení v břiše byl krásný interiér. Moderní, útulný, světlý  a s přímým výhledem do kuchyně.
Ve snídaňové nabídce nechybělo asi nic. Naopak mi spíš bylo líto, že nezvládám ochutnat víc. Všechno působilo i chutnalo jako domácí. Ak tomu sledovat při jídle, jak se asi parta 10 kuchtíků můžou přetrhnout, aby jste byli spokojení - symfonie!

Jednotlivé "kóje" s nabídkou


Za mě naprostá spokojenost. A cena 345,- úměrná krásnému prostoru, perfektní obsluze a kvalitnímu jídlu.

Perlička na závěr byla přítomnost samotného mistra Šéfa. Člověk má hnedka pocit, že je v dobrých rukách. I když 90% osazenstva z cizích krajů si spíš říkala, co to tam prošlo za pobudu skoro v teplákách a v čupr košili..

Takhle teda maestro dneska nevypadal.. :)
Fotka z E15.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat